Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek!percről percre

Selena Gomezt halálosan megfenyegették

A Disney-sztár életére akar törni egy ismeretlen férfi, akinek a fenyegetőzését még a rendőrség is komolyan veszi.

Selena Gomezt halálosan megfenyegették

Egy sztár élete soha nem könnyű. Mindig vannak olyan emberek, akik irigyek rájuk, vagy csak egyszerűen tönkre akarják tenni az életüket. A Disney fiatal csillaga is saját bőrén tapasztalhatta meg a hírnév árnyoldalát.

A Los Angeles-i rendőrség kiemelten kezeli Selena Gomez ügyét. A lány halálos fenyegetést kapott egy Thomas Brodnicki nevű férfitól, amitől nagyon megijedt. A 19 éves híresség a bíróságon is járt, hogy távoltartási végzést kérjen a 46 éves férfi ellen.

Justin Bieber kedvese elmondta, hogy kifejezetten fél az esetleges támadástól, hiszen a férfi azt állítja, hogy egy terápia során, neki Isten adta azt a feladatot, hogy meg kell ölnie őt. A rendőrség biztosította a sztárt, hogy minden rendben lesz, bár ők is felhívták a figyelmet arra, hogy óvatosnak kell lennie. A férfinak már elég hosszú aktája van a nyilvántartásban, mentálisan nem beszámítható, és a legutóbbi fenyegetőzés során, már a járókelők szemének kikaparásáról is áradozott.

Selena Gomez álompasija Ryan Gosling

A fiatal csillag egy interjú során bevallotta, hogy számára az igazi férfit Ryan Gosling testesíti meg. Vajon mit szól ehhez Justin?

Selena Gomez álompasija Ryan Gosling

Az is megeshet, hogy Justin Biebernek mostantól vigyáznia kell a barátnőjére, hiszen a fiatal Miss Gomes nem volt rest bevallani egy interjú során, hogy számára az álomférfit nem párja testesíti meg, hanem a The Ides of March című film népszerű sztárja, Ryan Gosling.

A Disney-üdvöske elmondta, hogy szerinte Ryan igazán szexi, jó kiállású és nagyon vonzónak találja, bár sajnos még nem volt alkalmuk találkozni egymással. Vajon Bieber mit szól barátnője fellángolásához? Valószínűleg nem az lesz a fiú első megmozdulása, hogy bemutassa a lányt a népszerű és férfias Ryannek.

Selena Gomez beszólt a testőreinek

Az énekes-színésznő első, We Own The Night című turnéjának egyik koncertjén intette le a biztonsági őröket, akik éppen az őrült rajongóit próbálták megfékezni.

Selena Gomez beszólt a testőreinek

Selena Gomez még csak az első turnéján van túl, de máris sikerült felhívnia magára a figyelmet egyik koncertjén – ezúttal viszont rendkívül aranyos dolgot tett a művésznő a rajongóival.

Mialatt a Who Sayst énekelte, észrevette, hogy testőrei és rajongói között kisebb nézeteltérés keletkezett, így két sor között gyorsan odaszólt a biztonságiaknak: „Hé, hagyjátok békén a rajongóimat!”

Miután a közönség ráeszmélt, hogy mi történt, még hangosabb sikítozásba kezdtek, megköszönvén Selnek a kedves gesztust.

A rajongók szempontjából biztosan kedves volt Selena viselkedése, azonban jó lenne, ha Bieber felvilágosítaná a párját, hogy mire képes egy örjöngő tömeg.Justin Bieber hotelszobájára ugyanis a napokban majdnem rátörték az ajtót az elvetemült rajongók.

 

 
 

 

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 13152
Hónap: 81
Nap: 3